Täcke ”SPORT” för den aktiva hunden.

Hundtäcket som både ”Andas” isolerar och skyddar din hund mot vind, regn och snö.

Ett täcke som är ett riktigt allround täcke. Det kan användas vid regn och rusk väder då det är vattentätt, men även värmande utan att vara tjockt och klumpigt.

Hundar som arbetar och rör på sig mår bra. Du kanske tränar lydnad, bruks IGP, agility, jagar eller bara gillar att vara ute i skog och mark. Vilket som skyddar täcket de viktiga muskelgrupperna som utsätts för ansträngning genom att hjälpa hunden hålla värmen och ser till att musklerna inte kyls ner för fort. Om hunden efter ansträngning kyls ner för fort hinner inte kroppen med att föra bort mjölksyra och slaggprodukter från musklerna. Genom att ha täcke på hunden efter träning/ansträngning så kyls kroppen av saktare och hunden håller sina muskler/leder rörligare under längre tid och minskar risken för skador.

Täcket har 4-vägs stretch för maximal rörlighet. Täckets utsida är slät och insidan är gjord av mjuk microfleece. Den unika snörningen kring bog och bröstkorg gör att täcket får en fantastisk passform. Täcket har också en högre krage som är vikbar för att även skydda de viktiga musklerna i nacke och hals.  Täcket finns i storlekarna 30-70cm. I de mindre modellerna är det  bara  4cm mellan storlekarna även det för att göra passformen perfekt.

Snart kommer dessa produkter kunna beställas direkt i shoppen!